Környékbeli látnivalók

Városnézés Szentendrén

Sikátoros kis utcák, hét templom a belvárosban, szerdán és szombaton termelői piac, a Dumtsa utcában kézműves vásárok várják a látogatókat egész évben.

Szentendrei Szabadtéri Múzeum

Akár egész napos nézelődést és sok programot ajánl a Skanzen. Megnézheted az újonnan épült és gyönyörű Erdély részleget, bepillanthatsz a régi falusi élet mindennapjaiba. Érdemes megnézni.

Túrázás

A környék ideális a túrázáshoz, hiszen a Pilis és a Börzsöny jól kiépített kirándulóhelyei, kilátói és csúcsai minden természetjárót megérintenek. Itt található többek közt a Föld szívének tartott Dobogókő, a Rám-szakadék, a látványos Vörös-kő és Vadálló kövek.

Termálfürdők, élményfürdők

Strandok és szabadstrandok a Dunakanyarban – Leányfalun, Visegrádon, Esztergomban, Szentendrén, Dunabogdányban vagy épp a Lupán is találsz az egész családnak vizes programot.

Visegrádi bobpálya

Visegrádon a Nagyvillám-kilátó mellett 2 bobpálya kanyarog a hegyoldalban, a gyerekek imádják.

Drótkötélpálya Visegrádon

Kalandvágyóknak ajánljuk. A visegrádi vár tövében található kötélpálya a vidék izgalmas programját kínálja az extrém élmények kedvelőinek.
A starthely a Nagyvillám Vadászcsárda mögött található, az első pár oszlop közötti lecsúszás alatt panoráma tárul elénk: Visegrád fellegvárának romjai, a Dunakanyar, a Börzsöny és a Pilisi hegyek látképe. A résztvevők kisebb csoportokban teszik meg a 11 oszlopon át lefelé vezető utat. A Canopy szabadságot sugalló jellege, a közös kaland nyújtotta élmény miatt hatékony csapatépítő program is egyben. www.canopy.hu

 

Állatbarát szálláshely