Edenrock Hotel és Reggelizőhely

Az Edenrock érzés, ahogy a vendégeink látták

„A hely mesés fekvése, az ínyencek igényeit is maximálisan kielégítő konyha és a kifogástalan minőségű szolgáltatásokon túl vendéglátóink figyelmessége, kedvessége és segítőkészsége varázsolja a szálláshelyet a Dunakanyar igazi gyöngyszemévé.”

 

TOVÁBB

Edenrock Hotel és Reggelizőhely

A házigazdák segítőkészsége, kedvessége olyan kellemessé és különlegessé varázsolták az ott eltöltött hétvégét, amihez az ember nincsen hozzászokva. Kutyabarát a hely és a tulajok is imádják a kutyákat, ez egy óriási plusz volt!”

„Nehéz lenne elmondani mennyire éreztük jól magunkat, maximálisan kedves kiszolgálás, hihetetlen figyelmesség, kedves és közvetlen tulajdonosok, barátságos, családias hangulat. A hely csodálatos, tiszta, rendezett. A wellness bármikor használható. Sok idő kellett hozzá, de megtaláltuk a kedvenc helyünk. Itt szerintem rendszeres vendégek leszünk. :)”

„Nagyon kedvesek voltak a vendéglátók. Az ágyak matracai kimondottan kényelmesek voltak, jót aludtunk. Tetszett, hogy a hatalmas parkos telken mindenfelé volt pihenésre, elvonulásra alkalmas nyugodt zug.”

„Mindennel nagyon meg voltunk elégedve! Minket először az fogott meg, hogy kerépárral nagyszerűen megközelíthető. Végül a tulajdonosok közvetlensége, készségessége és a finom, egyedi ételek miatt lett emlékezetes a pihenés. A szállás tiszta, rendezett, kényelmes, sokféle lehetőség van a kikapcsolódásra. Ki sem próbálhattuk mindegyiket, muszáj lesz még visszamenni. Hálásan köszönjük!”

 

TOVÁBB

 

Állatbarát szálláshely