Ételek

Ételed az életed

Specialitásunk a konyhánk, a finom ételek, amit mi készítünk. Valljuk, hogy nincs az a szerelmi bánat vagy alapos megfázás, amin egy jó levessel ne lehetne enyhíteni. Az étel táplálék, odafigyelés, gondoskodás, szeretet, önkifejezés és még annyi minden.

Minden, ami az asztalodra kerül megbízható, lehetőleg a Szentendrei-szigeten élő termelőtől való. Igényes beszállítókkal, magunk által végzett bevásárlásokkal, leginkább helyi alapanyagokkal dolgozunk, bátran használjuk merész ötletekben az egyszerű/kacifántos és hagyományos/reform alapanyagokat. Ételeink mindig frissen, szezonálisan készülnek, talán a legbüszkébbek az “Edenrock Reggeli”-re vagyunk – kencék, pástétomok, kolbászok, vegán ínyencségek, házi “tiszta gyümölcs” lekvárok, annyira finomak.

A reggeli

Specialitásunk az Edenrock bőség-reggeli, a “lusta vasárnap reggeli”, amolyan “terülj-terülj asztalkám”.

A finom ételek és a hely ráérőssé tesznek, élvezheted a csodás ízeket, a lazulást, a jó társaságot.

Sok dolgunk van, de mindig van időnk rád, ahogy minden vendégünkre.

Megkóstolhatod a környékbeli kistermelők remekeit és számtalan finomságból választhatsz: friss zöldségek és gyümölcsök, friss-meleg-ropogós pékárú, sonka, kolbász különlegességek, kencék, vega és vegán finomságok, sajtok, rántotta, szendvicskrémek és igazi lekvárok. Reggeli italként préselt gyümölcs és zöldséglevek, kávé és különféle teák közül válogathatsz. Van itt minden, ami szem-szájnak ingere.

A vacsora

A vacsora nincs benne a szobák árában, külön kell igényelned. Három fogásos, szezonális vacsorát kínálunk.

Ezt is mi főzzük, ugyanolyan minőségi alapanyagokból és ugyanonnan, mint amiket a reggelihez használunk. Szeretettel és hozzáértéssel készülnek, ráadásul merészek és nagyon finomak. Amennyiben gluténmentes, vegán, tejmentes vagy egyéb igényed lenne, szólj előre, ebben is jók vagyunk, szeretjük a kihívást.

Vacsora igényedet lehetőség szerint az érkezést megelőző napon, de legkésőbb az adott napon 14:00-ig jelezd a +36 20 957 9280-as telefonszámon.

Ára 8900 Ft.

Brunchbox

Ha előre tudod, hogy ki fog maradni az ebéded vagy a vacsorád és a szobádban éppen éhen akarnál halni, mi gondoskodunk rólad egy rád váró, speckó étel dobozzal, amiben csupa kedvedre valót találsz. Ételérzékenység esetén szólj előre.

Bekészítés

Kérhetsz tőlünk behűtött pezsgőt és epret (szezonálisan), gyümölcstálat, csokiválogatást. Meglepheted a kedvesed egy különleges alkalomra, feldíszítjük a szobádat virággal, illatokkal, lufival.
Ahogyan a vacsorát is, ezt is meg kell rendelned egy nappal korábban.

A bekészítések árával kapcsolatban kérj ajánlatot.

 

Állatbarát szálláshely